Active Design kan verscheidene diensten leveren, hieronder vindt u onze belangrijkste diensten:

Web Design

Van een simpele website tot een uitgebreide webshop. Het is bij ons mogelijk!

Ontwerpen

Drukwerk, website's, promotie materiaal, logo's, de mogelijkheden zijn oneindig.

Socialmedia

Geen tijd om uw bedrijfspagina's op te zetten en te onderhouden? Wij nemen uw socialmedia kanalen voor u uit handen.

Drukwerk

Van een klein visitekaartje tot een groot spandoek, wij kunnen al uw ontwerpen bedrukken.

Webdesign

Een website opzetten, hoe gaat dat te werk? Dit bestaat uit de volgende stappen: Uiterlijk  Alles begint met het design. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en zullen deze samenvoegen tot een design. Als een website rommelig, druk en onlogisch oogt, dan zal de bezoeker niet te tijd nemen om uw website te bekijken. Deze punten houden wij tijdens het ontwerpen rekening mee. 


Een design maken we aan de hand van de volgende 3 factoren
 • Uw logo en huisstijl 
• Uw wensen 
• En als laatst; onze creativiteit 


  Functioneel  
Wat moet uw website kunnen. Een vraag die veel antwoorden kent. Hieronder hebben wij een kleine greep uit alle mogelijkheden op een rij gezet. (let op; er zijn veel meer mogelijkheden, neem contact met ons op als uw wens hier niet tussen staat) 
• Portfolio 
• Contact pagina 
• Foto album 
• Boekingssysteem 
• Webshop 
• Occasionsysteem 


 Invulling van uw website  
Wanneer de opbouw van de website af is, komt een van de belangrijke factoren;de invulling van uw website. Dit is de informatie die u aan uw bezoekers wil presenteren, hierbij denken wij aan teksten en bijbehorende afbeeldingen. Wanneer u geen tijd en/of inspiratie heeft voor het schrijven van teksten dan kunnen wij deze voor u verzorgen.

Ontwerpen

Verschillende soorten ontwerpen kunnen wij voor u verzorgen. De volgende soorten ontwerpen hebben wij ervaring mee: -Rollup banners -Flyers -Folders -Visitekaartjes -Huisstijlen -Spandoeken -Borden -Posters -Advertentie's (kranten) -Websites -Webshops Wij kunnen zowel het ontwerp als het bedrukken verzorgen. De ontwerpen maken wij volledig naar uw wensen. Door een nauwe samenwerking met u wordt alles zoals u het graag ziet. 

Socialmedia

Voor een bedrijf is social media zeer belangrijk. Door het gebruik van social media zorgt u ervoor dat uw bedrijf naamsbekendheid krijgt. Daarom adviseren wij u ook om hier van gebruik te maken. Heeft u het te druk of wilt u liever het door een professional laten doen dan kunt u ons inschakelen. 


 Adverteren via social media is een goedkope variant van reclame, hiermee kunt u een door u aangegeven doelgroep bereiken op basis van leeftijd, interesses en woongebied. Wij kunnen deze advertenties voor u ontwerpen en opzetten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!  

Drukwerk

Om alles in dezelfde huisstijl te houden verzorgen wij het ontwerpen van drukwerk. Active Design heeft al een groot portfolio wat drukwerk betreft. Deze voorbeelden kunt u op de pagina "portfolio" vinden. Alles wordt via een online drukkerij bedrukt. Dit zorgt ervoor dat de kosten erg laag zijn en er veel mogelijk is. 


De volgende soorten drukwerk kunnen wij leveren inclusief ontwerp: Rollup banners Visitekaartjes Briefpapier Spandoeken Enveloppen Mokken Kleding Folders/flyers (Kerst)kaarten Vlaggen Bedrukken op hout/canvas/aluminium Mocht u iets willen bedrukken maar staat het er niet tussen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!