Ons doel

Active Design is een webdesign/reclame bedrijf dat wordt gerund door een jonge ondernemer. Wat begon met websites maken voor bekenden groeide uit tot een eigen bedrijf. Ook groeide het aanbod van onze diensten snel. Het maken van websites is uitgebreid met het ontwerpen en bedrukken van logo's, huisstijlen, briefpapier en ander drukwerk. Dit was tevens het moment om ook de socialmedia kanalen voor klanten te gaan beheren. 


Onze werkzaamheden zijn erg divers, mocht u iets niet kunnen vinden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ons doel is om (startende) ondernemers op weg te helpen in de online wereld. Wij helpen u graag met het opzetten van een identiteit voor uw bedrijf (zowel online als offline). Ook geven wij advies op het gebied van socialmedia, bestaande websites/webshops en webhosting. Active Design kan voor startende ondernemers alles ontwerpen wat zij nodig hebben om de start te kunnen maken:
 -Huisstijl 
 -Website 
 -Folders/flyers 
 -Visitekaartjes 
 -Briefpapier 
 -Enveloppen 


Klaar om uw bedrijf online en offline op te frissen? Neem dan contact met ons op!
 
 
Henk Jan van der Ploeg

Eigenaar van Active Design

Van design tot het in elkaar zetten van een website, dat is waar u mij voor kunt benaderen! Elke nieuwe website zie ik als een uitdaging, zowel voor het ontwerp als de functionering.

Mail mij

Wat heeft active design gerealiseerd

In de afgelopen jaren hebben wij het volgende gerealiseerd:

8000

visitekaartjes bedrukt

27

Websites

4

Webshops

10

Huisstijlen